Hitne Intervencije

O NAMA

Multi Futura d.o.o. i Construction Logistics j.d.o.o. su dinamične i pouzdane tvrtke koje već više od tri desetljeća pružaju hitne intervencijske usluge na području grada Zagreba i šire okolice.

HITNE INTERVENCIJE

Naša ponuda obuhvaća širok spektar ključnih usluga za svakodnevni život i poslovanje naših klijenata. Usluge koje pružamo uključuju hitne intervencije na instalacijama vodovoda, kanalizacije, centralnog grijanja, detekcije puknuća na instalacijama, te čišćenje i dezinfekciju stambenih objekata nakon poplava. Naš cilj je pružiti više od osnovne hitne intervencije; težimo tome da naši klijenti osjete istinsku vrijednost i zadovoljstvo kroz besplatno savjetovanje koje nudimo kako našim postojećim, tako i budućim klijentima. Potičemo održivo i odgovorno upravljanje resursima, osiguravajući da naši klijenti uvijek imaju pristup najboljim rješenjima.

20221122_133316 – kopija

Zašto odabrati nas?

Multi Futura d.o.o. i Construction Logistics j.d.o.o. su dinamične i pouzdane tvrtke koje već više od tri desetljeća pružaju usluge hitnih intervencija na području grada Zagreba i šire okolice. Kao obiteljska tvrtka s dvije generacije iskustva, rastemo s misijom da budemo vaš pouzdani partner u svakoj situaciji – dostupni smo 24 sata dnevno, svaki dan.

1. Brza reakcija u hitnim situacijama: Naš tim je dostupan 24/7 za sve vaše hitne potrebe vezane za vodu, grijanje i kanalizaciju.

2. Iskusni i certificirani stručnjaci: Naši tehničari su visoko obučeni i spremni osigurati vrhunsku uslugu uz stroge standarde kvalitete.

3. Transparentne cijene: Obećavamo transparentnost i poštene cijene, bez skrivenih troškova.

4. Najnovija tehnologija: Koristimo najmoderniju opremu za brzu i učinkovitu uslugu.

5. Zadovoljstvo klijenata: Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Garantiramo izuzetnu uslugu i vrhunske rezultate.

Pozovite nas danas i prepustite našim stručnjacima da brzo i efikasno riješe vaše probleme.

Naš tim koristi samo najkvalitetnije materijale i najnoviju tehnologiju kako bi osigurao brzu i efikasnu uslugu. Multi Futura d.o.o. je posebno posvećen društveno odgovornom poslovanju, ulažući kontinuirano u edukaciju i razvoj svakog zaposlenika. Vjerujemo da je uspjeh našeg tima ključan za uspjeh naše tvrtke, što potvrđuje više tisuća zadovoljnih klijenata.

Naša ponuda obuhvaća širok spektar usluga koje su ključne za svakodnevni život i poslovanje naših klijenata. Od vodovoda, kanalizacije, centralnog grijanja do čišćenja i dezinfekcije stambenih objekata, naš cilj je pružiti više od puke intervencije. Ponosimo se našim ekonomičnim planovima uštede i besplatnim savjetovanjem koje nudimo svim našim postojećim i budućim klijentima, potičući održivo i odgovorno upravljanje resursima.

U Multi Futura d.o.o. garantiramo izvrsnost u svakom segmentu našeg rada. Naša obveza prema kvaliteti obuhvaća sljedeće:

Potpuna zadovoljstvo: Garantiramo vaše zadovoljstvo s našim uslugama, a svaki problem rješavamo brzo i bez dodatnih troškova.

Certificirani stručnjaci: Naš tim čine isključivo certificirani tehničari koji koriste najbolje materijale i alate.

Transparentnost: Uvijek smo otvoreni o cijenama i procedurama, osiguravajući jasne i poštene uvjete.

Garancija: Sve naše usluge dolaze s detaljnom garancijom, čiji su uvjeti dostupni na zahtjev.

Za više informacija ili pojašnjenja, slobodno nas kontaktirajte. Vaše povjerenje i zadovoljstvo su naš prioritet.

Ponosno stojimo iza osamnaest godina iskustva u pružanju izuzetnih usluga hitnih intervencija na instalacijama vode, grijanja i kanalizacije. Od osnivanja, neprestano smo se usavršavali i razvijali, stječući bogato znanje koje koristimo za rješavanje svakog izazova s kojim se suočimo.

Tradicija i inovacija: Kombinacija dugogodišnjeg iskustva i stalne primjene novih tehnologija omogućava nam da pružamo pouzdane usluge koje suvremeno tržište zahtijeva.

Stotine zadovoljnih klijenata: Tijekom godina, uspješno smo riješili tisuće slučajeva, što je rezultiralo stotinama zadovoljnih klijenata koji nam se redovito vraćaju.

Odgovornost i povjerenje: Vaše povjerenje nam je najvažnije. Naše dugogodišnje iskustvo je temelj na kojem gradimo odnos s klijentima, osiguravajući da svaki posao obavimo s maksimalnom odgovornošću.

Za nas, osamnaest godina nije samo broj – to je dokaz naše posvećenosti, profesionalnosti i stručnosti. Odaberite nas i uvjerite se zašto smo lideri u industriji već gotovo dva desetljeća.

Brojke Govore Same!

Uspješno Odrađenih Poslova!
0 +
Godina Iskustva!
0 +
Dana U Godini!
0

HITNE INTERVENCIJE 0-24!

Svojim poslovanjem težimo pružiti usluge vrhunske kvalitete, prilagođene zahtjevima i izazovima suvremenog života. Vaše povjerenje i zadovoljstvo su naša najveća motivacija i garancija da smo na pravom putu.