Hitne Intervencije

Ispumpavanje i čišćenje

HITNE INTERVENCIJE

Ispumpavanje i čišćenje nakon poplava

Naš tim stručnjaka opremljen je za brzo reagiranje u slučajevima poplava, pružajući profesionalne usluge čišćenja i ispumpavanja kako bi se vaši prostori brzo vratili u funkcionalno stanje.

Kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme za hitne intervencije ili savjetovanje o najboljim metodama sanacije nakon poplava.
WhatsApp Slika 2024-05-04 u 14.08.22_946a0926

Naša specijalizirana ponuda uključuje:

  1. Brzo ispumpavanje vode: Koristimo snažne pumpe i usisavače koji efikasno uklanjaju vodu iz poplavljenih prostora, čime se smanjuje rizik od trajnijih šteta na imovini i infrastrukturi.
  2. Sušenje i dehumidifikacija: Nakon uklanjanja vode, koristimo napredne dehumidifikatore i druge sušilice kako bismo eliminirali preostalu vlagu, sprečavajući rast plijesni i daljnje oštećenje materijala.
  3. Obnova oštećenih prostora: U suradnji s iskusnim obrtnicima, možemo ponuditi i usluge popravka i obnove, od jednostavnih popravaka do kompletnih rekonstrukcija oštećenih prostora.
Naša hitna služba dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, spremna odgovoriti brzo i efikasno, s ciljem da vaš prostor što prije bude siguran i suh.