Hitne Intervencije

KANALIZACIJA

HITNE INTERVENCIJE

Kanalizacija

Naši stručnjaci za kanalizaciju specijalizirani su za hitne intervencije, odštopavanje, sanaciju puknuća i snimanje kanalizacije CCTV kamerom. Ako imate problema s začepljenjem, puknućem, povratom otpadnih voda ili drugim poteškoćama, naš tim je dostupan 24 sata dnevno za brzo i efikasno rješavanje svih izazova. Koristimo napredne metode i tehnologiju, uključujući CCTV kamere, za dijagnosticiranje i otklanjanje problema unutar vašeg kanalizacijskog sustava. Zatražite našu hitnu uslugu i osigurajte nesmetan rad vaše kanalizacije.

IMG-20211129-WA0013
Kontaktirajte nas za procjenu, savjet ili hitne intervencije i uvjerite se u profesionalnost i efikasnost naše službe. Osigurajte si mir uz našu podršku i tehničku ekspertizu koja pokriva sve aspekte vašeg kanalizacijskog sustava.
20221129_145240 (2)

Naša specijalizirana ponuda uključuje:

  1. Otklanjanje začepljenja kanalizacijskih cijevi uz pomoć visokotlačnog ispiranja i mehaničkog čišćenja.
  2. Video inspekcije cijevi koje omogućuju precizno lociranje problema i planiranje najefikasnijih intervencija.
  3. Sanacija i rekonstrukcija kanalizacijskih linija bez iskopavanja, koristeći metode poput relininga koje minimalno narušavaju okolinu.
  4. Popravak i zamjena oštećenih dijelova kanalizacije, uključujući zamjenu starih cijevi i instalaciju novih dijelova.
  5. Prevencija i redovno održavanje kanalizacijskog sistema kako bi se izbjegle buduće hitne situacije i osigurala njegova dugotrajnost.